کسب درآمد با طراحی سایت

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره

با افزایش چشمگیر میزان استفاده از اینترنت در جامعه، تمایل افراد برای ایجاد سایت و راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی نیز بیشتر شد. به همین خاطر کسب درآمد با طراحی سایت بسیار آسان شده است و به راحتی می‌توانید بسته به توانایی خود درآمدی بین ۲ تا ۱۰ میلیون داشته باشید. تمایل کسب و کارها برای فاصله گرفتن از فضای سنتی و روی آوردن به فضای آنلاین باعث شده کسب درآمد از طراحی سایت، به یک تجارت پرسود تبدیل شود.

افراد زیادی توانسته‌اند از طریق کسب درآمد با طراحی سایت با روش‌های مختلفی که در ادامه بیان می‌کنیم، درآمدهای بسیار بالایی داشته باشند. اگر دوست دارید شما هم با طراحی سایت درآمد خود را افزایش دهید تا انتهای مقاله ما را همراهی کنید.

کسب درآمد از طریق طراحی سایت

چرا کسب درآمد با طراحی سایت؟ چگونه از طریق طراحی سایت کسب درآمد کنیم؟ از کجا شروع کنیم؟ درآمد فروشگاه اینترنتی چقدر است؟ و … سوالاتی است که در ابتدای مسیر ممکن است در ذهن شما ایجاد شود.

حتما ظرفیت‌های مختلف درآمدزایی از اینترنت را به خوبی درک کرده‌اید.‌ اینترنتی شدن اکثر کسب و کارها و بازار داغ طراحی سایت در ایران مهم ترین دلیل برای شروع حرفه طراح سایت است. افرادی که پیش از این به روش سنتی کار می‌کردند، حالا برای گسترش کسب و کار خود، نیازمند طراحی سایت هستند تا کارشان محدود به یک شهر، منطقه یا محل زندگی نباشد؛ اما برای کسب درآمد از طریق طراحی سایت از کجا شروع کنیم؟

برای شروع هرکاری نیاز به یادگیری مهارت‌های لازم است پس طراحی سایت هم از این قاعده مستثنی نیست و نمی‌توانید یک شبه پولدار شوید! برای شروع و کسب درآمد از طراحی سایت:

  • اگر با زبان برنامه نویسی وب نظیر php، html، net و … آشنایی دارید، با شرکت در دوره های آموزشی مهارت خود را افزایش داده و با رزومه قوی وارد بازارکار شوید. یادگیری و مسلط شدن به زبان های برنامه نویسی پروسه زمان بر و سختی است پس اگر واقعا به کد زدن علاقه دارید و می‌توانید دربرابر خطاهای پی در پی تاب بیاورید، این کار را شروع کنید! به‌طور کلی یادگیری برنامه نویسی برای این کار پیشنهاد نمی‌شود چون بسیار زمان‌بر و هزینه‌بر است؛ همچنین روش‌های آسان و بهتر دیگری برای ایجاد سایت وجود دارد.
  • اگر به دنبال روشی برای کسب درآمد هستید اما تخصص و مهارتی در زمینه کدنویسی ندارید، می‌توانید با یادگیری سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس، جوملا و دروپال به راحتی طراحی سایت حرفه‌ای برای مشتریان انجام دهید. وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریت محتوای جهانی است که اکثر سایت های معروف از آن استفاده می‌کنند و یادگیری آن چندان سخت نیست.

پس از یادگیری دانش و مهارت لازم برای راه‌اندازی سایت، اگر فکر می‌کنید واقعا به طراحی سایت علاقه مند هستید و دوست دارید کسب درآمد با طراحی سایت را تجربه کنید چندین گزینه پیش روی شما وجود دارد.

  • استخدام در شرکت یا آژانس دیجیتال مارکتینگ به عنوان طراح سایت
  • فریلنسری و قبول پروژه از طریق سایت های موجود
  • کسب درآمد از طریق طراحی سایت با نمایندگی سی فایو
  • ساخت سایت شخصی و کسب درآمد از آن

 

کسب درآمد از طراحی سایت با استخدام در شرکت

بعد از اینکه مهارت‌های راه‌اندازی سایت را کسب کردید باید یک رزومه قدرتمند برای خودتان بسازید و نمونه کار داشته باشید. بدون داشتن نمونه کار و روابط عمومی بالا محال است در شرکتی استخدام شوید! شما می‌توانید به عنوان کارمند در شرکت طراحی سایت یا آژانس دیجیتال مارکتینگ کار کنید و برای مشتریان شرکت، وب سایت دلخواهشان را طراحی کنید. وب سایت هایی مانند جابینجا، آی استخدام و کاریاب جدیدترین فرصت‌های شغلی درشاخه های مختلف برنامه نویسی وب و طراحی سایت را جهت استخدام به شما معرفی می‌کنند.

فریلنسری و کسب درآمد از طراحی سایت

فریلنسر به شخصی گفته می‌شود که به صورت پروژه‌ای و کار در منزل، فعالیت می‌کند. ابتدا برای اینکه یک شخص بتواند به صورت فریلنسر شغل طراحی سایت را آغاز کند، باید مهارت‌های لازم و نمونه کار برای ارائه دادن به مشتریان، داشته باشد.

مزایای فریلنسری:

  • فریلنسرها تنوع شغلی بالاتری نسب به کارمندان دارند و در انتخاب محل کار خود و زمان انجام پروژه آزاد هستند.
  • میزان درآمد بالاتر نسبت به یک کارمند با حقوق ثابت ماهیانه
  • در فریلنسری هرشخص رئیس خودش است! بنابراین کسی بر کار شما مدام نظارت نمی‌کند.
  • زمان انجام کار انعطاف‌پذیر است

با زیاد شدن فریلنسرها، سایت‌های فریلنسری هم به تدریج شکل گرفتند که در واقع واسطه‌ای بین فریلنسرها و کارفرماها به حساب می‌آیند. وب‌سایت‌هایی وجود دارند که به افراد فریلنسر این فرصت را می‌دهند تا خود و مهارت‌هایشان را معرفی کنند و کارفرمایان بتوانند آن‌ها را بر اساس نیازهای مجموعه خود انتخاب نمایند. بعضی از وب سایت های معروف فریلنسری در ایران که با ایجاد رزومه در آن می‌توانید به کسب درآمد از طراحی سایت برسید عبارتند از پونیشا، کارلنسر، انجام میدم و …

کسب درآمد از طریق طراحی سایت با نمایندگی سی فایو

در صورتی که علاقه‌ای به فراگیری سیستم‌های مدیریت محتوا برای کسب درآمد از طریق طراحی سایت ندارید، می‌توانید از سایت ساز سی فایو نیز استفاده کنید. سایت ساز سی فایو یکی از بهترین سامانه‌های راه اندازی سایت بدون نیاز به دانش برنامه نویسی است. سایت ساز سی فایو نه تنها امکان انتخاب، طراحی و ثبت یک سایت کامل را ارائه می‌دهد، بلکه امکان فروش سایتی که طراحی کردید به عنوان نماینده برای مشتریان شما فراهم می‌کند.

بعد از راه‌اندازی سایت توسط سی فایو، محتوای مشتری خود را روی سایت بارگزاری نموده و سفارش را تحویل دهید. اگر مایل به دریافت نمایندگی فروش سایت ساز سی فایو هستید، درخواست خود را به بخش بازرگانی اعلام کنید.

ایجاد سایت شخصی و کسب درآمد از آن

یکی از پرسودترین گزینه‌ها راه‌اندازی استارت آپ و کسب و کار اینترنتی است که شاهد رشد چشمگیر آن ها طی سال‌های گذشته هستیم.  اگر شما طراحی سایت بلد باشید، بدون داشتن سرمایه اولیه یا حداقل با کمترین سرمایه می‌توانید با راه‌اندازی استارت آپ برای خود، با ساخت سایت شخصی به درآمد بالا برسید.

شروع هر کسب و کاری به غیر از طراحی سایت، مستلزم هزینه‌های مختلفی مانند اجاره دفترکار، خرید وسایل، پرداخت حقوق ماهیانه به کارمندان و … است. اما در کسب و کار طراحی سایت دیگر از این‌ها خبری نیست و تنها با داشتن یک لپ تاپ یا کامپیوتر متصل به اینترنت می‌توانید از سایتی که برای خود طراحی کرده اید، به درآمد خوبی برسید.

  • سایت متناسب خود را بسازید و آن را با محتوای جذاب، اختصاصی و کاربرپسند پر کنید.
  • مخاطبان هدف را پیدا کرده و براساس پرسونای کاربران اعتمادشان را به کسب و کارتان جلب کنید.
  • سپس با استفاده از روش هایی چون سئو سایتبازدید خود را افزایش دهید تا به درآمد مدنظر برسید.

یکی از معایب کسب درآمد از طراحی وب سایت، این است که سوددهی آن طی دراز مدت خواهد بود. یعنی شاید شما تا شش ماه اول نه تنها درآمد نداشته باشید، بلکه مجبور باشید از جیب خودتان نیز خرج کنید تا استارت اپ شما موفق شود.

بازارکار و درآمد طراحی سایت، هرآن چیز که لازم است بدانید

طبق نیاز جامعه برای حضور درفضای آنلاین می‌توان گفت بازار طراحی سایت در ایران داغ داغ است. تقاضا برای ساخت سایت، روز به روز افزایش می‌یابد؛ و همواره این تقاضا وجود دارد پس چه بهتر که از این آب ماهی بگیرید.

با کمی جستجو در گوگل میبینیم که کلماتی مانند طراحی سایت، شرکت طراحی سایت، طراح سایت حرفه ای  و… چه تعداد سرچ زیادی در دارند! بعنوان مثال عبارت طراحی سایت نزدیک به ۱۲۰۰۰ بار در روز توسط افراد مختلف فقط در کشور خودمان جستجو شده است. از بین این تعداد حتی اگر ۲۰۰ نفر هم مشتری واقعی باشند، خودتان درآمدتان را حساب کنید!

درآمد طراحی سایت چقدر است؟

متاسفانه هزینه طراحی سایت در ایران مقدار مشخصی ندارد و هیچ ارگان یا اتحادیه ای به وضعیت قیمت گذاری طراحی سایت رسیدگی نمی‌کنند. به بیانی دیگر هزینه طراحی سایت کاملا به شرکت یا فردی که با آن قرارداد می‌بندید بستگی دارد و تعرفه آن شفاف نیست. هر مجموعه یا فردی ممکن است قیمت متفاوتی را برای طراحی سایت لحاظ کند که گاهی به تفاوت فاحش قیمتی هم برمی‌‌خوریم. مثلا ممکن است یک فریلنسر برای طراحی سایت از شما مبلغ ۵ میلیون درخواست کند اما شرکت طراحی سایت با کمی پرستیژ مبلغ ۳۰ میلیون (تفاوت بسیار زیاد!)

یک طراح سایت برای اینکه وارد این حوزه کاری شود و تجربه لازم را کسب کند باید ابتدا برای شروع کار، در یک شرکت طراحی سایت به عنوان کارآموز فعالیت کند تا با دست و پنجه نرم کردن با پروژه های مختلف، تجربه و مهارت لازم را به دست آورد. پس از کسب مهارت لازم وقت آن می‌رسد که به عنوان فریلنسر فعالیت خود را به صورت جدی آغاز کنید.

اگر به عنوان یک فریلنسر بخواهید از طریق طراحی سایت کسب درآمد کنید، تعیین بازه قیمت برای جذب مشتری برعهده خودتان است و درآمد ماهیانه شما بین ۱۰ تا ۲۰ میلیون متغیر است. اگر هم به عنوان کارمند طراح سایت در یک شرکت مشغول شوید، بسته به توانایی و مهارتتان (سابقه کار، رزومه و …) حقوق بین ۳ تا ۱۰ میلیون خواهد بود.