صادرات و واردات مواد غذایی، یکی از حوزههای تخصصی هر کشوری محسوب میشود که طرفداران بسیار زیادی دارد. طراحی سایت بازرگانی به نفع مشتریان و افرادی است که دارای این دست از مشاغل هستند؛ چرا که مشتریان در کمترین زمان و با هوشمندانهترین امکانات میتوانند با مدیران این مشاغل ارتباط داشته باشند. از طرفی، مالکان این مشاغل هم میتوانند سهم فروش خود را در بازار افزایش بدهند.
امکانات ساخت سایت بازرگانی
اولین قابلیتی که باید در سایت بازرگانی در نظر بگیرید، بخش مربوط به توضیحات کالاهایی است که شرکت شما تولید میکند و در حجمهای عمده به بازار وارد میکند. به طور کلی، طراحی سایت بازرگانی به نحوی باید انجام شود که تمامی نیازهای یک کسب و کار فروش عمده و صادراتی محصولات برطرف شود. برای مثال، زمانی که شما محصولات خود را به خارج از کشور صادر میکنید و آدرس سایت خود را بر روی بسته بندی محصولات درج کرده اید؛ مشتریان به راحتی بتوانند با کارشناسان کسب و کار شما ارتباط برقرار کنند. در صورتی که سایت شما به گونهای طراحی شده که باشد که کاربران دسترسی سریع و راحتی نداشته باشند، نمیتوانید انتظار داشته باشید که تمامی این فرآیند به خوبی پیش خواهد رفت.
طراحی سایت چندزبانه برای کسب و کارهای حوزه صادرات و واردات بسیار ایدهآل است؛ چرا که آنها میتوانند پاسخگوی نیاز هر کاربری باشند. از آن جایی که حوزه کسب و کار صادرات و واردات بسیار گسترده است، در نظر گرفتن حالت چندزبانه برای سایت میتواند نیاز بخش اعظمی از مشتریان شما را رفع کند.
معرفی محصولات یک کسب و کار فعال در حوزه صادرات و واردات، تنها هدف طراحی سایت در این حوزه نیست. شما باید به طور هوشمندانه، منوی کامل از محصولات خود را در صفحه نخست سایت در اختیار کاربران قرار بدهید تا آنها مدت کمتری را به دنبال محصولات برند شما باشند. اگر محصولات شما شامل طیف وسیعی از محصولات صادراتی و وارداتی هستند، بهتر است چندین مجموعه در نظر بگیرید که هر کدام شامل چندین زیرمجموعه باشند. به طوری که کاربران با نگهداشتن ماوس بتوانند سایر زیرمجموعهها و لیست آنها را مشاهده کنند.
وجود قابلیتی مانند سفارش آنلاین محصولات به مدیران این سایتها کمک میکند تا میزان فروش و افزایش درآمد خود را افزایش بدهند. لذا، در طراحی سایت بازرگانی باید یک قالب سایت بازرگانی برای یک دسته بندی از سایت در نظر بگیرید که کاربران بتوانند محصولات کسب و کار شما را سفارش بدهند. در طراحی بخش سفارش انواع محصولات در سایت صادرات و واردات باید حداقل و حداکثر سفارش را مشخص کنید تا کسب و کار بتواند به تجارت خود بپردازد. چون سایت مورد نظر شما از نوع صادرات و واردات است، باید اعداد و ارقام بیشتر از ۱۰ بسته را در فیلتر سفارش آنلاین محصولات اعمال کنید.
وجود پشتیبانی آنلاین در سایت به کاربران کمک میکند تا سوالات خود را پیش از خرید و بعد از خرید بپرسند و همان جا نیز جواب سوالات خود را دریافت کنند. برای طراحی فرم پشتیبانی آنلاین میتوانید باکس مخصوصی را راجع به پر کردن شماره تلفن در نظر بگیرید تا هم دیتای بیشتری از مشتریان خود جمع آوری کنید و هم پاسخگوی آنلاین نیازهای مشتریان باشید.
اگر شما یک مجموعه در زمینه تولید انواع کیف و کفش چرم هستید، بی شک نمایندگیهایی را در سراسر کشور دارید که محصولات تولیدی کسب و کار شما را میفروشند. لذا، معرفی نمایندگیهای فروش را باید در سایت صادرات و واردات انجام بدهید تا مشتریان به سادگی بتوانند روند خرید حضوری را طی کنند. معرفی نمایندگیهای فروش محصولات باید به همراه آدرس، شماره همراه و آدرس ایمیل آنها باشد. حتی بعد از درج آدرس میتوانید نقشه جغرافیایی آنلاین برای کاربران در نظر بگیرید تا بتوانند به نمایندگیهای فروش دسترسی داشته باشند.
دستاوردها و افتخارات یک مجموعه کسب و کار صادرات و واردات برای خریداران خارجی و خارج از کشور از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. لذا در طراحی سایت باید بخشی از سایت را برای معرفی این دستاوردها در نظر بگیرید تا تمامی مشتریان بین المللی شما بتوانند از این اطلاعات استفاده کنند.
بسیاری از مجموعههای فعال در حوزه صادرات و واردات انواع لوازم و خوراکی با معرفی کردن مشتریان بین المللی خود، باعث افزایش مشتریان جدید میشوند. معرفی مشتریان میتواند در همان صفحه نخست سایت و در بدو ورود کاربران جدید طراحی شده باشد تا به کیفیت بالای سطح محصولات شما پی ببرند. همچنین، در این بخش میتوانید نظرات مشتریان خود را به همراه تصویر آنها به صورت اسلایدری پخش کنید تا مدام برای کاربران تکرار شود.
خریداران دوست دارند از برندهای محبوب و شناخته شده خریداری کنند. اگر شما هم دوست دارید به یکی از برندهای محبوب در لیست خرید مشتریان تبدیل شوید، بهتر است تاریخچه حضور خود در نمایشگاههای متعدد را ثبت کنید تا مشتریان شما بدانند که چقدر برای معروف بودن خود تلاش کرده اید. علاوه براین، شما در این بخش میتوانید میزان رضایت مشتریان را درج کنید تا افراد بتوانند از میزان محبوبیت برند شما مطلع شوند. در صورتی هم که برنامه ریزی خاصی برای برگزاری نمایشگاه دارید، میتوانید این موضوع را از طریق این بخش به مشتریان خود اعلام کنید.
اگر روزانه افراد زیادی به سایت شما مراجعه میکنند تا از آخرین اطلاعیهها و اخبار اطلاع پیدا کنند؛ بهتر است تا فرمی را ایجاد کنید که افراد به سایت شما دسترسی بدهند تا بتوانید اعلامیه ارسال کنید. ارسال اعلامیه به کاربران کمک میکند تا در اسرع وقت و پیش از زمان موعود بتوانند با کسب و کار شما تعامل داشته باشند. همچنین شما میتوانید فرمی را مبتنی بر دریافت ایمیل و شماره تلفن درج کنید تا کاربران، اطلاعات خود را به سایت شما بدهند. در نهایت، شما با جمع آوری اطلاعات و دادههای زیاد به طور روزانه میتوانید به آنها ایمیل و یا پیامک ارسال کنید.