با توجه به تغییرات روزافزونی که در فناوری رخ میدهد، بسیاری از فرآیندهایی که ما به آنها عادت کرده بودیم بسیار تغییر کرده و یا قدیمی شده است. یکی از این فرآیندها درخواست برای کار است. روزهایی که شخصا رزومه چاپی خود را به محل کار مورد نظر خود تحویل میدادید به پایان رسیده؛ به جای آن مرسوم شده که تمام مشخصات شما از جمله تحصیلات، مهارتها و تجربیاتتان با کمک وبسایتهای رزومه ساز در قالب یک فایل جمع آوری شود تا بتوان آن را به کارفرما ارائه کرد. یکی از مزایای این سبک رزومهها این است که میتوانید اطلاعات خود را هر زمان که خواستید ویرایش و یا به روز کنید.
در این قسمت باید الگویی وب سایت رزومه خود را مشخص کنید، سپس عکس خود و بخشهای مرتبط را اضافه کنید. پس از طراحی سایت، میتوانید با اضافه کردن جزئیات کوچک و بهینه سازی سایت برای سئو، سایت خود را به یک سایت حرفه ای تبدیل کنید.
صرف نظر از حرفه شما، داشتن یک وبسایت رزومهای که کاربردی و زیبا باشد، یک امر مطلق و مهم است. شما میتوانید تعداد زیادی قالب وبسایت رزومه کاری را که حرفهای و مجهز به تمام عناصر مورد نیاز شما هستند به صورت رایگان در اینترنت پیدا کنید. بسته به نیاز و سبک شما، دو نوع سایت وجود دارد. اگر تنها هدف سایت شما این است که به مردم این امکان را بدهید تا یک مرور سریع در مورد شما داشته باشند، میتوانید با ایجاد یک فهرست آنهارا راهنمایی کنید. این مورد برای افرادی که چندین عنصر مانند (نمونه کارهای عکاسی، طراحی یا مقالات پژوهشی) برای نمایش دارند، توصیه میشود.
باید تصویری از خودتان را در وبسایت رزومه قرار دهید تا افرادی که در صفحه شما هستند بتوانند شخص شما را بشناسند. همچنین این را در نظر داشته باشید که مردم به طور طبیعی بیش از کلمات به سمت تصاویر جذب میشوند.
انتخاب تصویر در ساخت سایت شخصی مانند سایت رزومه کاری، از اهمیت بالایی برخوردار است؛ به این ترتیب نباید هر عکسی که از نظر خودتان خوب است را در سایت قرار دهید. اگرچه برخی از مشاغل (طراحان، هنرمندان، نوازندگان و…) ممکن است از آزادی خلاقیت برخوردار باشند؛ اما شخص جویای کار بهتر است از تصاویر پرسنلی و حرفهای استفاده کند. نکته دیگری که حائز اهمیت است، این است که تصویری که انتخاب میکنید نباید خیلی قدیمی باشد؛ پس سعی کنید تصویری را انتخاب کنید که یک بازتاب واقعی از آنچه که واقعا به طور روزانه به نظر میرسید باشد.
محل قراردادن عکس در وبسایت باید بالای صفحه باشد زیرا مردم باید در عرض چند ثانیه آن را که ببینند و درک کنند.
هنگامی که نوبت به سازماندهی محتوای شما میرسد، میتوانید تصمیم بگیرید که چگونه آن را تنظیم کنید و چه مواردی را وارد کنید. وبسایت رزومه شما به طور کلی باید نمایشی دقیق از شما باشد. به خاطر داشته باشید که خوانایی در اینجا بسیار مهم است. به طور کلی یک رزومه خوب و کامل شامل موارد زیر می شود:
صفحه اصلی رزومه : این اولین وجهه از شماست که یک استخدام کننده میبیند بنابراین بسیار مهم است که صفحه اصلی شما چشمنواز و در عین حال آموزنده باشد. به طور کلی صفحه اصلی باید خلاصه ای از شما باشد که چه کسی هستید و چه کاری انجام میدهید.
مهارتها: باید مهارتهایی که در هر زمینهای دارید ذکر کنید.
تحصیلات شما
پروژههای شخصی
راه های تماس
تجربه شما: این مورد میتواند شامل مشاغل، دورههای کارآموزی و هر کار داوطلبانهای باشد.
سئو(بهینه سازی موتور جستجو) فرآیندی برای بهینه سازی سایت است و در طی این فرآیند صفحات شما در نتایج جستوجو، در رتبه بالاتر قرار بگیرد. به این معنی که هرچه شما در صفحه نتایج جستوجو بیشتر دیده شوید، بیشتر احتمال دارد که استخدام کنندگان احتمالی به سایت شما مراجعه کنند. هنگام ساخت یک وبسایت رزومه کاری، چند راهکار ساده وجود دارد که میتوانید برای بهبود رتبه خود در همان مرحله انجام دهید. به عنوان مثال؛ مطمئن شوید نام دامنه مناسب را انتخاب کردهاید و کلمات کلیدی استراتژیک را در وبسایت رزومه خود وارد کرده اید.
با توجه به تعداد زیاد کاربران گوشیهای تلفن همراه بسیار واضح است که چرا باید از رسپانسیو طراحی شدن سایتا اطمینان حاصل کنید. ریسپانسیو بودن قابلیتی است که در آن صفحات وب سایت نسبت به دستگاه کاربر، مانند تلفن همراه، لب تاپ و انواع مانیتور کامپیوتر واکنش نشان داده و خود را بر مبنای اندازه صفحه، نمایش میدهند.
این اساسا نسخهای از وبسایت معمولی شماست که در ابعاد کوچکتر در تلفن همراه به صورت کاملا مرتب نمایش داده میشود.
تمام هدف وبسایت رزومه شما این است که در جستجوی کار و پیشرفت باشید. هیچ چیزی سریعتر از یک اشتباه تایپی نمیتواند تمام تلاش شما را خراب کند؛ به همین دلیل برای اطمینان از اینکه رزومه شما حرفهای به نظر برسد، از یک دوست یا هرکسی که مورد اطمینان شماست، بخواهید نسخه کتبی متن شما را بخواند و لینکهای موجود در صفحه را پیمایش کند تا از کارکرد درست آنها مطمئن شود.
پس از همه اینها، وقت آن است که دکمه انتشار را فشار دهید و منتظر بمانید تا پیشنهادات ارائه شود. اما انتشار تنها قدم اول است! اکنون شما باید هرآنچه در وبسایت رزومه در جریان است، حفظ، پرورش و پیگیری کنید. این موضوع می تواند شامل این باشد که چه کسی از سایت شما بازدید میکند، میزان ترافیک وبسایت رزومه کاری شما چقدر است و چگونه می تواند بالاتر برود.