ساخت سایت معماری

وب سایت شرکت معماری

امروزه اکثر افراد پیش از انجام هر کاری، ابتدا به اینترنت سر می‌زنند. ساخت سایت یکی از کم هزینه‌ترین راه‌های تبلیغ کسب و کار شماست. در زمینه معماری، کارشناسان و متخصصان زیادی در حال فعالیت هستند؛ اما آن چیزی که می‌تواند کسب و کار شما را بین رقبا برجسته کرده و تفاوتی ایجاد کند، داشتن یک وب‌سایت حرفه‌ای در این زمینه است. لازم به ذکر است که در حرفه معماری اصطلاح ” سایت ” به معنای قطعه زمینی است که قرار است بنایی بر روی آن ساخته شود، این سایت تحلیل شده و طراحی سایت پلان معماری انجام خواهد شد. اما در این مقاله مقصود ما تعریف، توضیح و ویژگی‌های طراحی یک سایت اینترنتی معماری می‌باشد. معمولا ، معماران خدمات حرفه ای برای طراحی سازه های ساختمان های عمومی (ازجمله بیمارستان، هتل و … ) و خصوصی ( مجتمع مسکونی ) ارائه می دهند؛ این جنبه‌ای از حرفه معماری است که در ذهن مردم ایجاد شده. اما باید بدانید که حرفه آنها تنها برای همین هدف تعیین نشده است. یک معمار باید به امنیت، عملکرد و رفاه عمومی مردم، در کنار زیبایی ظاهری ساختمان اهمیت دهد.

طراحی سایت معماری چیست؟

یک معمار خلاق و متخصص، شایسته داشتن یک وبسایت حرفه‌ای، برای تبلیغ تجربه و تخصص خود در صنعت معماری است. یک سایت در حوزه معماری، محلی است که شما می‌توانید نمونه کار، توصیفات، توضیحات و امکاناتی که ارائه می‌دهید را با دیگران به اشتراک بگذارید. همچنین می‌توانید پروژه‌های انجام شده، در حال انجام و یا در حال افتتاح را با ارائه توضیحات لازم، با کاربران به اشتراک بگذارید. به این صورت شما دیگر هیچ محدودیت زمانی و مکانی برای ارائه نمونه‌کارهای خود نخواهید داشت. مشتریان بالقوه از این طریق می‌توانند تا حد زیادی از صحت تخصص شما در این زمینه اطمینان حاصل کرده و همچنین با شما تماس بگیرند و سفارش خود را ثبت کنند.

Timings

Mon to Fri

9:00 am – 6:00 pm

Phone

92 666 888 0000

هدف از ساخت سایت معماری چیست؟

مشخص است که مهمترین هدف طراحی وبسایت، کسب درآمد بیشتر می‌باشد. اما در حالت کلی شرکت‌های معماری می‌توانند ۳ هدف از طراحی و ایجاد یک سایت برای کسب و کارشان داشته باشند:

اول: تبلیغات و بازاریابی دیجیتال

دوم: نمایش محصولات و پروژه‌های شرکت

سوم: افزایش میزان فروش تجهیزات و همچنین دریافت پروژه‌های بیشتر

اینها معمول‌ترین اهدافی هستند که شرکت‌ها از راه اندازی سایت اینترنتی دارند. سایت شما معمولا نخستین محلی است که کاربر با شما آشنا خواهد شد. به صورت جزئی‌تر، صفحه اول سایت، اولین جایی است که کاربر حضور پیدا می‌کند. در صورتی که او از مدل وب‎سایت شما و مطالبی که ارائه داده‎اید راضی باشد، به صفحات دیگر نیز سر می‌زند و راه تماس با شما را پیدا می‌کند. حتی اگر در وهله اول متقاعد به تماس با شما نشده باشد، شبکه‎‌های اجتماعی شما را دنبال خواهد کرد.

در مقابل اگر کاربر سبک و سیاق سایت شما را نپسندد، به سرعت از آن خارج شده و دیگر بازنمی‌گردد. همچنین تجربه منفی از برند و شرکت شما در ذهن او باقی خواهد ماند.

ویژگی‌های بهترین سایتهای معماری

بهترین سایت‌های معماری اطلاعات دقیقی از خدماتی مانند پلان معماری بیمارستان، هتل، مجتمع مسکونی و … را به مخاطب ارائه می‌دهد.

قطعا نیاز است که یک شرکت معماری، پروژهایی که تاکنون انجام داده است را به عنوان رزومه کاری خود در وب‌سایت نمایش دهد.

یک سایت معماری خوب می‌تواند فایل‌هایی کاربردی برای استفاده دانشجویان و افزایش اطلاعات مخاطبین در اختیار ایشان قرار دهد.

قرار دادن لیستی از پروژه‌های موجود در سایت می‌تواند موثر باشد، به این منظور که افرادی با توانایی بالا در حوزه‌های مربوطه درخواست داده و به همکاری بپردازند.

بطور کلی آموزش بخش مهمی از هر وب‌سایت است. زیرا ارزشی برای مخاطب ارائه می‌کند. ارائه ارزش باعث ماندگاری و وفاداری مخاطب به برند شما خواهد.

به همین دلیل، به منظور داشتن یک وبسایت موفق ، قسمتی از آن را به ارائه آموزش به صورت متنی، ویدئو کلیپ و یا عکس و … اختصاص دهید.

نکات مهم در طراحی سایت معماری

سایت معماری شما، مرکز آنلاین شما خواهد بود. در فضای دیجیتال ابتدا سایت است که شخصیت برند شما را تعریف می‌کند. همانقدر که به دفتر کار حضوری خود اهمیت می‌دهید، باید به برای سایت خود نیز ارزش قائل شوید.

۱- کاربر پسند بودن

راحتی کار با یک سایت از اهمیت بالایی برخوردار است. مخاطب باید بتواند به راحتی به اطلاعاتی که می‌خواهد دست پیدا کرده و با شرکت معماری شما ارتباط برقرار کند. همچنین، همانطور که پیش‌تر گفتیم، صحت عملکرد فنی یک سایت از اهمیت بالایی برخوردار است. مواردی نظیر سرعت بارگذاری عالی در کنار ظاهری زیبا، طراحی شده با اصول کاربرپسند، خدماتی است که یک تیم طراحی سایت حرفه‌ای در اختیار شما قرار خواهد داد.

۲- جذب ترافیک بیشتر

یک سایت موفق، سایتی است که کاربر با وارد شدن به آن، زمان بیشتری را صرف بررسی اطلاعات و صفحات آن می‌کند. اگر بتوانید سایتی طراحی کنید که کاربر را وادار به ماندن کند، مقدار زیادی اعتبار برای خود ایجاد کرده و ترافیک بیشتری را از جستجو جذب می‌کنید.

۳- اهمیت سئو

SEO یا Search Engine Optimization یکی از مهمترین مباحث در راه‌اندازی سایت اینترنتی معماری، مبحث سئو و یا به تعبیر ساده‌تر، بهینه‌سازی موتورهای جستجو است. وقتی شما سایت خود را برای موتورهای جستجوی گوگل بهینه می‌کنید، گوگل به شما اعتبار بیشتری اختصاص داده و سایتتان را در کلمه کلیدی موردنظر به رتبه بالاتری ارجاع می‌دهد. به زبان ساده‌تر، طی فرآیندی که ذکر شد، کاربران بیشتری به سایت شما سرمی‌زنند و شانس دیده شدن بیشتری دارید؛ در نتیجه از بین آنها تعداد بیشتری مشتری جذب خواهد شد. بطور مثال، اگر شخصی عبارت ” طراحی سایت معماری هتل” را در مرورگر سرچ کند و شما از لحاظ اصول سئو، در این کلمه اعتبار بالایی داشته باشید، سایت شما را جز اولین نتایج و در صفحه اول مشاهده خواهد کرد.

۴- اعتماد تجاری

اصلی به نام اصل اعتماد می‌گوید، هیچ شخصی به سایتی که طراحی آن حرفه‌ای نباشد اعتماد نمی‌کند. ممکن است شما به عنوان یک شرکت معماری بسیار معتبر و متخصص مشغول به کار باشید، اما اگر طراحی سایت شما حرفه‌ای نباشد، هیچ‌کس به شما اعتماد نخواهد کرد. پس در انتخاب شرکت مناسب برای طراحی دقت کنید.

۵- گرافیک جذاب

خود شما به عنوان معمار به خوبی می‌دانید که ظاهر و گرافیک یک کار تا چه حدی می‌تواند در ذهن مخاطب تاثیرگذار باشد. داشتن عکس‌های گرافیکی و جذاب و همچنین با کیفیت در وبسایت، یکی از مهمترین ویژگی‌های یک سایت معماری می‌باشد. همچنین دقت داشته باشید که عکس‌ها باید در جای مناسب خود به کار گرفته شوند.

۶- خوانا بودن نگارش سایت

مخاطبین سایت معماری، به دنبال مطالب تخصصی، سنگین و گنگ نیستند؛ درنتیجه نگارش سنگین باعث آزرده شدن آنها و سپس خروجشان از سایت خواهد شد. مطالب سایت، باید به بهترین نحو چیدمان شوند. علاوه بر این، اطلاعات باید به بخش‌های کوچکتر تقسیم شده و دارای تیتر و زیرتیتر باشند تا مخاطب به راحتی بتواند آن را مطالعه کرده و با آن ارتباط برقرار کند.

هزینه‌های راه‌اندازی سایت معماری

در میان روش‌های مختلف برای راه‌اندازی سایت، استفاده از سایت ساز مانند سی فایو، یکی از مقرون به صرفه‌ترین روش‌هاست. هزینه طراحی سایت با سی فایو با توجه به امکاناتی که ارائه می‌دهد بسیار مناسب است؛ همچنین دیگر نیاز نیست دغدغه خرید هاست و دامنه را داشته باشید.

اما به طور کلی، مواردی که برای راه‌اندازی سایت می‌تواند هزینه‌بر باشد را می‌توانید در زیر ببینید:

دامنه (Domain)

هاست( محل ذخیره‌سازی سایت)

هزینه طراحی سایت

هزینه تولید محتوا برای سایت

هزینه سئو سایت

هزینه پشتیبانی سایت

شاید اکنون این سوال در ذهنتان ایجاد شده باشد که آیا راه‌اندازی یک سایت معماری با این هزینه‌‌ها ارزشش را دارد؟

سایتی که طراحی می‌شود یقینا توانایی بازگرداندن هزینه را خواهد داشت؛ پس هیچ دلیلی برای نگرانی هزینه‌هایش وجود ندارد.

حتما پیش آمده که هزینه بسیار زیادی را صرف تبلیغ در جاهای نامناسب از جمله مجلات تبلیغاتی چاپی و … می‌کنید که در حقیقت بازدهی لازم را نیز به همراه نمی‌آورد؛ اما راه‌اندازی یک سایت مشخصا درآمدی بیشتری از هزینه خواهد داشت.