در حال حاضر، برای انتشار ایدههایی که دارید، میتوانید از سایت شخصی خود استفاده کنید و ایدههای خود را در دنیای مجازی به اشتراک بگذارید. اگر سایت شخصی داشته باشید، به سهولت میتوانید مطالب خود را منتشر کنید و بی وقفه به تولید محتوا در رابطه با حوزه کاری و یا لایف استایل زندگی خود بپردازید. زیرا امکانات مجزا و قابلیتهای یک سایت شخصی، خیلی بیشتر از وبلاگهای عمومی است. قابلیتی مانند ثبت دامنه اختصاصی، ایجاد رزومه دیجیتالی و سهولت در ویرایش ساده قالب سایت از جمله امکاناتی است که در سایتهای شخصی برای مالکان آنها وجود دارد.
برای ساخت سایت شخصی، نیاز به یک فرد مسلط به برنامه نویسی تحت وب دارید. زیرا طراحی و ساخت سایت از جمله کارهایی است که باید به طور کاملا تخصصی انجام شود. به همین خاطر است که عموم افراد به تنهایی نمیتوانند فرآیند طراحی و ساخت سایت شخصی را به تنهایی، از پیش ببرند.
پس از اینکه دامنه اختصاصی برای سایت شخصی خود، خریداری کردید؛ میبایست مراحل ذیل را طی کنید.
در صورتی که سایت سازهای برتری مانند سی فایو را انتخاب کنید، نیازی نیست که نگران طراحی سایت شخصی خود باشید. چرا که سی فایو، این امکان را برای شما فراهم کرده تا مناسبترین قالب را برای سایت خود انتخاب کنید و بلافاصله پس از نصب قالب، به تولید و انتشار محتوا بپردازید. هزینه طراحی سایت در سی فایو صفر است و رایگان می توانید سایت شخصی خود را بسازید.
Wireframe، نخستین مرحله از طراحی سایت شخصی است. در این مرحله، مشخص میشود که در سایت شخصی خود میخواهید که کدام یک از بخشها را داشته باشید. صفحه اصلی، درباره من، تماس با من، وبلاگ، گالری تصاویر، صفحه رزومه دیجیتالی و فروشگاه اینترنتی محصولات میتواند از بخشهای ضروری و لازم برای یک سایت شخصی باشد.
در حقیقت، طراحی اولیه از اهمیت زیادی برخوردار است. چون قابلیتهای متعدد یک سایت شخصی در همین مرحله مشخص میشود و در نهایت، در قالب یک تصویر گرافیکی تعیین خواهد شد که طراحی سایت، چگونه باشد.
طرح اولیه که مشخص شده باشد، طراحی قالب اصلی سایت، کمی سادهتر خواهد بود. چون که برنامه نویس به خوبی میداند که کدام یک از بخشها به زمان بیشتری نیاز دارد تا طراحی شود. به طور کلی، طراحی قالب اصلی سایت به صورت هوشمندانه انجام خواهد شد و دیگر نیازی نیست که بخشهای مورد نیاز سایت خود را در یک زمان دیگر، به برنامه نویس ارائه کنید. این جا است که اهمیت طرح اولیه یا wireframe را متوجه خواهید شد.
در این مرحله سعی میشود تا رنگ متناسب با حوزه اصلی سایت شما در نظر گرفته شود. سپس، سایر عناصر گرافیکی سایت در این حوزه تخصصی، طراحی میشود. خوب است بدانید که طراحی هوشمندانه سایت شخصی با توجه به سه ویژگی، پیش میرود. جذابیت، مسیریابی ساده و کارآمدی از 3 ویژگی اصلی طراحی قالب اصلی سایت میباشد که افراد متخصص به آن توجه کافی دارند.
اکنون که عناصر گرافیکی به طور کامل مشخص شده اند، نوبت به پیاده سازی قالب اصلی سایت با استفاده از کدهای برنامه نویسی است. در رابطه با کدنویسی سایت باید بدانید که زبانهای مختلفی برای کدنویسی سایت وجود دارد. زبان برنامه نویسی PHP، جاوااسکریپت و یا سی شارپ از جمله معروفترین و پراستفادهترین زبانهای برنامه نویسی تحت وب به شمار میروند که با بهرهگیری از آنها میتوان که کدنویسی سایت را انجام داد.
در کدنویسی برخی از این زبانهای کدنویسی نیاز است که بعضی از اطلاعات سایت به پایگاه داده منتقل شود. البته بسیاری از برنامه نویسان حرفهای به این موضوع، تسلط دارند و میتوانند انتقال اطلاعات به پایگاه داده را به بهترین نحو انجام دهند.
در این مرحله اگر برنامه نویس بر روی علم و دانش کدنویسی با زبانهای مختلف، مسلط نباشد؛ ساختار اصلی سایت شخصی، چندان تعریفی نخواهد بود. به طوری که با وجود یک مشکل ساده، تمامی ساختار و بدنه اصلی سایت از چارچوب خاص خود خارج میشود و پس از آن، میبایست زمان کافی برای رفع اشکالات بوجود آمده، اختصاص پیدا کند.
کدنویسی سایت که به مرحله پایانی خود رسید، باید اطلاعات اولیه به سایت وارد شود. دلیلی وارد کردن اطلاعات به سایت، ارزیابی سایت شخصی براساس پارامترهای متعدد میباشد. برای مثال، مسیریابی ساده میتواند یکی از این پارامترهای خاص باشد که بتوان طراحی سایت را با آن، ارزیابی کرد.
این مرحله به زمان زیادی نیاز ندارد. چون بلافاصله بعد از رخداد مشکل در وارد کردن، فرآیند رفع آنها آغاز خواهد شد.
تست و بازنگری سایت شخصی را میتوان آخرین مرحله از مراحل طراحی سایت دانست. ضرورت وجود این مرحله به اهمیت خواسته فرد متقاضی مربوط میشود. در این مرحله، او میتواند خواستار ایجاد تغییراتی در بخشهای مختلف سایت باشد.
در این مرحله، قالب سایت بر روی یک هاست بارگذاری میشود و ساز و کار سایت شخصی از سمت فرد متقاضی بررسی خواهد شد.